Linkovi

Porazi timova za koje nastupaju igrači iz Srbije i Crne Gore


Porazi timova za koje nastupaju igrači iz Srbije i Crne Gore
Porazi timova za koje nastupaju igrači iz Srbije i Crne Gore
<!-- IMAGE -->

U nastavku NBA sezone odigrano je čak 12 utakmica, a svi timovi za koje nastupaju igrači iz Srbije i Crne Gore doživeli su poraze.

Najbolju partiju pružio je Peđa Stojaković, čiji Hornetsi su u Nju Orleansu izgubili od Memfisa - 104:100. Srpski internacionalac završio je meč sa 18 poena, 9 skokova i 3 asistencije, a domaći su zbog brzopletosti Džejmsa Pouzija priopustili priliku da u poslednjem napadu trijumfuju ili bar izbore produžetak.

Oklahoma Siti doživeo je težak poraz u Denveru - 119:90, a Nenad Krstić je, kao i svi ostali starteri Tandera, imao loše šutersko veče. Kapiten reprezentacije Srbije postigao je 4 poena, uz isto toliko skokova, 2 asistencije i 3 ukradene lopte za 26 minuta igre.

Minesota je posle velike borbe poražena u Dalasu - 112:109, a Darko Miličić se mučio sa ličnim preškama u prvom meču koji je počeo u startnoj postavi, umesto suspendovanog Ala Džefersona. Igrao je svega 14 minuta, postigao 6 poena, bez promašaja iz igre i uhvatio dve lopte. Saša Pavlović je za 10 minuta ubacio 5 poena. Domaće je sa 26 poena predvodio rezervista Džejson Teri.

XS
SM
MD
LG