Linkovi

Stojaković odličan u pobedi Hornetsa u Minesoti


U nastavku NBA sezone, sinoć je u dvoranama širom SAD odigrano devet utakmica. Još jednu vrlo dobru partiju pružio je Peđa Stojaković, čiji su Nju orleans Hornetsi trijumfovali u Minesoti - 97:96, čime su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza van svoje dvorane.

Stojaković je bio najefikasniji pojedinac utakmice sa 21 poenom, uz sjajan šut za tri poena (5-6), a imao je i 3 skoka i 2 ukradene lopte za 36 minuta igre. Rezervista Markus Tornton postigao je 20 poena, dok je Kris Pol završio sa 15 i 14 asistencija, a sekund pre kraja polaganjem je doneo pobedu svom timu. Kod domaćih Saša Pavlović je igrao šest minuta, ali nije uputio šut na koš.

Od ostalih košarkaša iz Srbije i Crne Gore igrao je još Vlada Radmanović, čiji je Golden Stejt pobedio u Nju Džersiju - 105:89. Srpski internacionalac igrao je 19 minuta, završio sa solidnih 9 poena i 9 skokova.

Pobede su ostvarili i Los Anđeles Lejkersi, Portland, Atlanta, Detroit, Milvoki, San Antonio i Hjuston, koji je naneo drugi poraz Klivlendu u poslednja 24 sata.

XS
SM
MD
LG