Linkovi

Dodeljene nagrade Emi


Sinoć su u Los Anđelesu, na glamuroznoj svečanosti podeljene ovogodišnje nagrade „Emi“, za najbolje izvođače, pisce i režisere televizijskih programa u protekloj godini.

Šezdeset prva dodela nagrada“Emi“ je dovela u prvi plan mnoštvo oduševljenih dobitnika, među kojima su Majkl Emerson, iz serije „Lost“, zatim najbolja komičarka Toni Kolet i Jon Krajer, nagrađen za ulogu u seriji „Two and a Half Men“.

„Tačno je. Nisam toliko dobar glumac da bih odglumio da sam iznenađen koliko sam bio. Nagrađen sam za najbolju sporednu ulogu u komediji, ali nisam toliko dobar.“

Kristin Činovet, dobitnica „Emija“ za takođe sporednu ulogu u komediji, rekla je da je sigurno najmanja osoba koja je dobila nagradu - sa svojih 147 centimetara i 42 kilograma. Malo ih je izgledalo zadovoljnije od Džesike Leng. Rekla je da misli da joj je „Emi“ za glavnu ulogu u miniseriji ili filmu, za „Sive vrtove“, isto što i njena dva ranije dobijena „Oskara“. Celu manifestaciju je sasvim hladnokrvno vodio Nil Patrik Haris. „30 Rock“ je ponovo nagrađen kao najbolja komedija, kao i Alek Boldvin, a "Mad Man" za najbolje dramsko ostvarenje.



XS
SM
MD
LG