Linkovi

Ekipa Sakramenta zabeležila ubedljivu pobedu protiv Nju Orleansa


Ekipa Sakramenta zabeležila je ubedljivu pobedu protiv Nju Orleansa rezultatom 117:93, u pripremnom meču za novu sezonu.

Kingse je predvodio Ron Artest sa 22 poena i 10 skokova, dok su Kevin Martin i Bred Miler doprineli trijumfu sa po 14 koševa. Kod Hornetsa najbolji je bio Predrag Stojaković, koji je za 28 minuta ubacio 15 poena, ali je njegov učinak mogao biti i uspešniji, da je uspeo bolje da realizuje šuteve iz daljne. Reprezentativac Srbije ponovo je podbacio u šutu za tri poena – posle pet pokušaja mrežica je mirovala.

Osim Stojakovića u dresu Nju Orleansa zapažen je bio i Kris Pol sa 14 koševa, uz sedam uhvaćenih lopti i pet asistencija. Uprkos ubedljivoj pobedi, Kingsi su ostali zabrinuti, budući da je Majk Bibi morao da napusti parket u trećoj četvrtini zbog povrede palca desne ruke, a detaljni pregledi potvrdiće koliko će jedan od ključnih igrača Kingsa morati da pauzira.

Toronto je, iako oslabljen neigranjem povređenih Krisa Boša, prvog pika sa letošnjeg drafta Andree Barnjanija i Ti Džej Forda, ipak pred domaćom publikom zabeležio slatku pobedu protiv Klivlenda 91:90. Fred Džons bio je najzapaženiji u redovima Reptorsa sa 22 poena, dok se kod Klivlenda istakao Lebron Džejms sa 21 pogotkom uz šest asistencija. Aleksandar Pavlović proveo je u igri šest minuta i za to vreme upisao je četiri poena uz dva skoka.

U ostalim pripremnim mečevima odigranim u noći između nedelje i ponedeljka Denver je slavio protiv Detroita 124:105, Hjuston je bio bolji od San Antonija – 93:72, dok su Lejkersi dobili Finiks rezultatom 94:91.


XS
SM
MD
LG